0

Condicions

 

El pagament es duu a terme a través de dues plataformes de pagament online de màxima seguretat, Stripe i Paypal. Per a qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@bufau.com o per whatsapp al telèfon 973480241 per fer servir un altre mètode de pagament.

 

ENVIAMENTS A CATALUNYA I ESPANYA.

Els enviaments els fem a través d'MRW. Tot i que alguns dels articles que compreu els haurem de confeccionar si la talla o model no el tenim en estoc, podeu comptar que en el termini màxim de 7-10 dies us els podrem enviar. Habitualment, però, podem trametre les comandes de seguida.

Si un cop heu rebut la compra l'article comprat no us va bé i el voleu canviar, disposeu de 4 dies hàbils per notificar-nos-ho per correu electrònic i retornar-nos-el en perfecte estat i amb totes les etiquetes i embalatges que portava en rebre'l. Les despeses d'aquest enviament aniran a càrrec del client. Quan la peça que torneu la tinguem de nou al taller tindreu dues opcions: us podem fer arribar un val de compra pel mateix import per gastar-lo en una altra compra tant a la botiga online com a la botiga física, o bé us podem retornar els diners si així ho desitgeu.

 De tota manera, donem tanta informació com ens és possible de cada article, perquè s'ajusti al màxim a allò que és en realitat. Altre cop, no dubteu en escriure'ns a info@bufau.com o per whatsapp al 973 48 02 41 per adreçar-nos qualsevol dubte que tingueu sobre qualsevol aspecte de la compra o dels articles. Volem que estigueu segurs de la compra i que en quedeu ben satisfets.

En tots els casos, podeu portar l'article que voleu canviar o tornar a la botiga de Solsona, notificant-ho prèviament per escrit al nostre correu electrònic o per whatsapp durant els primers quatre dies després d'haver rebut la comanda.

Gràcies.