Condicions

Tots els articles de Bufau són peces úniques. Tot en el procés de compra i recepció de les comandes és fet amb cura i de manera individualitzada per part nostra, així és que demanem que tingueu clara la vostra elecció per evitar possibles mals entesos i devolucions posteriors. Les devolucions es poden fer,  a càrrec vostre, però recordeu que és una càrrega d'esforç econòmic i mediambiental que volem evitar: és per això que dins de la descripció de cada article mirem de donar tanta informació com ens és possible perquè allò descrit ajudi a fer-se la idea real del que rebreu. Si tot i així heu de fer una devolució, aquesta caldrà tramitar-la en els 4 primers dies després de rebre-la i contactant amb nosaltres prèviament a info@bufau.com o per whatsapp al 973480241 per quedar entesos sobre el vostre enviament. El reemborsament es durà a terme un cop haguem rebut i revisat l'article retornat.

El pagament es duu a terme a través de dues plataformes de pagament tripe i Paypal. Per a qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@bufau.com o per whatsapp al telèfon 973480241 per fer servir un altre mètode de pagament.

VOLEU RECOLLIR LA VOSTRA COMPRA A LA BOTIGA DE SOLSONA?
Si voleu recollir la vostra compra a la botiga de Solsona enlloc de rebre-la per correu, podeu introduir el codi #RECOLLIDA al moment del checkout i així no se us cobrarà l'import corresponent a l'enviament. La propera vegada que obrim, si no hi ha cap contratemps, seran els dies 3, 4 i 5 de novembre.


ENVIAMENTS A CATALUNYA I ESPANYA.

Els enviaments els fem a través d'MRW o bé Correus amb un marge de fins a 10 dies abans no els tramitem. Per motius de sostenibilitat, mirarem d'acumular unes quantes comandes per portar els paquets al repartidor.

Gràcies.