Els pagaments es poden dur a terme a través de dues plataformes de pagament online internacionalment reconegudes per la seva màxima seguretat, Stripe i Paypal. Per a qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@bufau.com o al telèfon 973480241 per fer servir un altre mètode de pagament.

Els enviaments els fem a través de Correus. L'article comprat el rebreu en els 3-7 dies posteriors a la compra, a menys que hi hagués algun inconvenient que us notificariem de seguida.

Si un cop heu rebut la compra, l'article comprat no us va bé i el voleu canviar, disposeu de 4 dies hàbils per notificar-nos-ho per correu electrònic i retornar-nos-el en perfecte estat i amb totes les etiquetes i embalatges que portava en rebre'l. Si l'article presenta algun desperfecte o considereu que no s'ajusta al que n'esperàveu, podeu tornar-lo i també disposeu de 4 dies hàbils per notificar-nos-ho per correu electrònic i retornar-lo amb les etiquetes i embalatges que portava en rebre'l. Un cop el rebem, procedirem al reemborsament de l'import pagat.

 De tota manera, donem tanta informació com ens és possible de cada article, perquè s'ajusti al màxim a allò que és en realitat. Altre cop, no dubteu en escriure'ns a info@bufau.com o al telèfon 973480241 per adreçar-nos qualsevol dubte que tingueu sobre qualsevol aspecte de la compra o dels articles. Volem que estigueu segurs de la compra i que en quedeu ben satisfets.

En tots els casos, podeu portar l'article que voleu canviar o tornar a la botiga de Solsona, notificant-ho prèviament per escrit a info@bufau.com o per telèfon a 973480241 durant els primers quatre dies després d'haver rebut la comanda.

Gràcies