Els pagaments es poden dur a terme a través de dues plataformes de pagament online de màxima seguretat, Stripe i Paypal. Per a qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@bufau.com o al telèfon 973480241 per fer servir un altre mètode de pagament.


ENVIAMENTS A CATALUNYA I ESPANYA.

Els enviaments els fem a través d'MRW. Tot i que alguns dels articles que compreu els haurem de confeccionar si la talla o model no el tenim en estoc, podeu comptar que en el termini màxim de 10-15 dies us els podrem trametre. De manera habitual, però, podem trametre les comandes de seguida.

Si un cop heu rebut la compra, l'article comprat no us va bé i el voleu canviar, disposeu de 4 dies hàbils per notificar-nos-ho per correu electrònic i retornar-nos-el en perfecte estat i amb totes les etiquetes i embalatges que portava en rebre'l. Les despeses d'aquest enviament aniran a càrrec del client. En rebre la peça que torneu, us farem arribar un val de compra pel mateix import per gastar-lo en una altra compra tant a la botiga online com a la botiga física. També us podem retornar els diners si així ho desitgeu -opció no vàlida si la compra l'heu fet a la botiga física-.

 De tota manera, donem tanta informació com ens és possible de cada article, perquè s'ajusti al màxim a allò que és en realitat. Altre cop, no dubteu en escriure'ns a info@bufau.com o al telèfon 973480241 per adreçar-nos qualsevol dubte que tingueu sobre qualsevol aspecte de la compra o dels articles. Volem que estigueu segurs de la compra i que en quedeu ben satisfets.

En tots els casos, podeu portar l'article que voleu canviar o tornar a la botiga de Solsona, notificant-ho prèviament per escrit a info@bufau.com o per telèfon a 973480241 durant els primers quatre dies després d'haver rebut la comanda.

Gràcies


EUROPE AND INTERNATIONAL SHIPPING

All products in www.bufau.com are made individually, so please take into account that some of them will need to be made in case of stock shortage, and this could take between 2-6 days before shipping.

Please, contact us for any question under info@bufau.com. We will be glad to give you the information you need.

Please make sure you include your complete address when entering it in the checkout process. 

You have two weeks to return an order after receiving it. Before doing it, please send us an email at info@bufau.com. Returning costs are at the client expenses.

All Europe and International orders are shipped with MRW. Please allow 1 to 2 weeks for reception, although shipping times can vary.  We will provide a tracking number as soon as we ship the parcel but, please note: not all countries have a package tracking option. 

Bufau is not responsible for lost or undelivered parcels. 

Please note all duties and taxes charged by customs of the destination country are the sole responsibility of the buyer and will not be refunded or reimbursed by Bufau for any reason. 

Please contact us at info@bufau.com for further information or for any kind of enquiry.

If you buy at www. bufau.com you agree to these terms