Bufau és la marca de totes aquelles peces sortides del taller on cada dia m'assec a pensar, dibuixar, retallar i cosir. Aquí dins cada dia és diferent. Un dia s'omple de captures de pantalla i esbossos de coses i detallst, i l'altre dia s'omple de retalls, trossos de veta i paper i teixits amuntegats. La roba Bufau és totalment atemporal i no respon a cap corrent de moda ni tendència, senzillament sorgeix de la voluntat d'aconseguir peces còmodes, encara que estèticament molt cuidades. Amb els anys m'he adonat que allò que surt de mi és sempre d'una línia sòbria, amb pocs estampats i d'una paleta de colors molt poc extensa. 

A la botiga que porta el mateix nom, Bufau, és on venem tot allò que surt del taller i des de fa uns anys també ho anem posant aquí a la botiga online, perquè Bufau arribi ben lluny.

Bufau, però, ja va nèixer i existir molt abans que tot això, a la primera meitat del segle passat i fins a principis dels anys 70 , de la mà dels meus besavis i els meus avis. A Cal Bufau s'hi venien ja espardenyes (a l'estiu al taller envetem espardenyes de 7 brencs, que són les típiques de Solsona) i també altres peces de vestir, així com articles per a la llar i la confecció com vetes, botons i teles.

A Solsona ens trobareu a la plaça del Camp número 3.

Informació i contacte: info@bufau.com.